A 2017.07.19 és 2017.08.15 között vásárolt Fujitsu klímaberendezések telepítésekor elengedjük a munkadíjat! Ennél kedvezőbb ajánlatot garantáltan nem talál! Míg az alapszerelés normál esetben 63500 Ft lenne, az akciós időszakban csak az anyagdíjat számoljuk fel, mindössze 19500 Ft-ot.


Mit tartalmaz ez az ár?

-kiszállást Budapest területén
-a nálunk vásárolt Fujitsu klíma beszerelését 2 méteres csőszakaszig
-minden szükséges anyagot: csavart, tiplit, konzolt, kábelcsatornát stb.


Mit érdemes tudni a Fujitsu klímákról?

A Fujitsu piacvezető márka a klímák világában. Nem véletlenül kínálnak akár 10 év garanciát a készülékeikre, ez szinte teljesen egyedülálló. Különlegessé teszi a Fujitsut a széles termékpaletta, az alapkategóriás LLCC, LLCE modellektől, a fűtésre kifejezetten javasolt LMCA, LMCE berendezéseken valamint a dizájnos LUCA modelleken át, egészen a human szenzoros LTCA modellig minden szükséges funkció megtalálható bennük és mindenki megtalálja, amit keres egy készülékben. Ár/érték arányban messze a legmagasabb színvonalat képviselik akár más neves gyártókkal szemben is.


Miért szeretjük a Fujitsu kílmákat?

Mert nincs velük gond. Tökéletes hűtést és fűtést biztosítanak, messze a legmegbízhatóbb márka az összes közül. Profi szerelőcsapatainknak köszönhetően nem csak a készülékekre, de a munkára is mindig garanciát vállalunk. Ha egy készülék nem lenne megfelelő minőségű mit érne a belefektetett szaktudás? Sajnos nem sokat. A Fujitsu klímáit azért szeretjük, mert a készülék minősége garantáltan tökéletes, a beszerelés minőségéről pedig mi kezeskedünk.
 


Vannak rejtett költségek?

Rejtett költségek nincsenek, viszont fontos leszögezni, hogy ez az ár az alapszerelést tartalmazza. Amennyiben 2 méternél hosszabb csőszakaszra van szükség 6000 Ft+áfa/méter árat számítunk fel. Kérjen ingyenes felmérést, hogy elkészíthessünk egy írásos árajánlatot, amiben minden részletesen le van írva.Hol találom meg a készülékeket?

Webshopunkon ide kattintva: Klímatechnika webshop


Az elírás és visszavonás jogát fenntartjuk, az akció kizárólag lakossági megrendelések esetén érvényes!

Facebook Twitter Google+