Meglepődve tapasztaltuk, hogy rengeteg klímás cég rejtett költségekkel próbál meg nyerészkedni az Ügyfelein! "Rendkívüli akció! Most a munkadíj 95%-át elengedjük!..." Ilyen és ehhez hasonló hirdetéseket olvashatunk a netet böngészve. Aztán boldogan kihívja a céget, felszerelteti velük a berendezést, és megdöbben amikor a végösszeg mégsem 95%-al kevesebb. Ja igen, azt már valahova máshova írták le, hogy mondjuk a csövezés, vagy a konzol, vagy a kiszállás, vagy egyéb költség nincs benne az alapárban. "Hát kérem, miért nem olvasta el alaposabban? Ott van az leírva!" mondja a szaki. És hiába győzködjük, hogy a szövegben nem erről volt szó, Ő már felrakta a berendezést és követeli a pénzét.

 

Ez nálunk nem így van. Az alap szerelési díjunk 40.000.- Ft + ÁFA = 50.800.- Ft. Ebben az utolsó csavarig minden benne van, de az alábbiakban részletezzük:

2m burkolt réz csövezetet, 2m kondenzvíz elvezetőt, 2m elektromos vezetékezést, elektromos betáp elvezetését a legközelebbi konnektorig, konzolt, 1db falfúrást 45cm falvastagságig, 2m kábelcsatornát, sittelszállítást, munkadíjat, kiszállást és minden egyéb szükséges szereléket (csavarok, tiplik, szigetelőanyagok, villásdugó, érvéghüvely, stb.)

 

De mivel cégünknél ingyenesen tartunk Budapesten és környékén helyszíni felmérést, ami után hivatalos árajánlatot kap az Ügyfelünk, a félreértések teljes mértékben elkerülhetőek.

Facebook Twitter Google+