Télen is pont ugyanúgy szakmánkon beüűl, klímákkal foglalkozunk ahogyan nyáron. Valóban kevesebb megrendelés érkezik a lakosságtól, de rengeteg ipari munkát, karbantartást, felújítást nem lehet a nyár közepén elvégezni, hiszen a meglévő klímák nem állhatnak le. Továbbá nem elhanyagolható az sem, hogy rengeteg helység van ahol légkondicionálókkal fűtenek.


Eddig minden évben tartottuk a lépést az elvárásokkal, idén sincs ez máshogy. Igyekszünk olyan rövid határidővel vállalni az új készülékek telepítését amennyire csak lehet. Tisztában vagyunk azzal, hogy az idei nyár nagyon meleg és ha heteket kellene várni egy klímára gyakorlatilag idén már hűteni nem is nagyon használnák. Persze jó előrelátónak lenni, csak sokan elfeledkeznek a nyári forróságról már október végén.

  Az idei megnövekedett igényre való tekintettel nem engedhettük meg magunknak, hogy lemondjunk új és meglévő ügyfeleinkről vagy ne szolgáljuk ki őket időben, ahogy eddig mindíg tettük.
 Úgy döntöttünk, hogy berendezünk még egy autót, és további munkaerő után kutatva vágunk bele az idei nyárba. Szerencsénkre hamar megtaláltuk az erre alkalmas járművet, és a szerszámokat is beszereztük.

Nyár elején több gyártónak nehezére esett kiszolgálni a hazai piacot, ezért mi úgy döntöttünk, hogy bevásárolunk amíg lehet és a saját raktárkészletünkről értékesítünk, így ha megakadna az ellátmány is tudunk szerelni.

Kijelenthetjük, hogy soha nem volt akkora kapacitásunk mint most, eddig a leghosszabb várakozási idő elvétve haladta meg a 14 napot, felméréstől telepítésig!

Továbbra is állunk rendelkezésükre, megbízható, tapasztalt szerelőkre és rövid határidőre számítsanak!


 

Facebook Twitter Google+