Mitől népszerűek a Fujitsu klímaberendezései?

 

A klímás piac egyik kedvence a Fujitsu klíma, de vajon miért? Mi teszi ennyire népszerűvé?
Rengeteg márka és gyártó készülékei közül választhatnának az emberek, mégis a Fujitsu mellett döntenek. Miért fektetik az emberek a bizalmukat a Fujitsu klímákba?
 
A jó dolgok nem véletlenül válnak népszerűvé!
A Fujitsu név világhírű a légkondicionáló gyártásban, jó hirnevét a világon mindenhol ismerik és bíznak benne. A fantasztikus népszerűségnek alapjául szolgál például a kitűnő minőség, kiemelkedő ár/érték arány, a könnyű üzembehelyezés, a széles modell választék, a gazdaságos működés és a tartósság.
 
Az esztétikai igényeket maximálisan kielégíti a Fujitsu klímái stílusos, modern megjelenésével. A szép forma mellett praktikus funkciók biztosítják arról, hogy Ön teljes mértékben ki tudja használni minden előnyét, ezzel emelve otthonának kényelmét, szinvonalát.

 

Érvek a Fujitsu mellett

 

Garancia - A Fujitsu nem a legolcsóbb készülékek listáját nyújtja, hiszen a legmagasabb minőséget képviseli. Ennek a minőségnek tudatában a klíma világban párját ritkító módon akár 10 év garanciát vállalunk a választott Fujitsu klímaberendezésekre. Ritka, hogy elromolna egy berendezés, de mivel minden műszaki cikknél felléphet hiba, a Fujitsu klíma országos szervízhálózatot működtet.
 
Sokoldalú alkalmazhatóság - A széles választék a Fujitsu klímaberendezései között lehetőséget ad arra, hogy az elvárt hőmérséklet pontosan azon a helyen legyen fenntartható, ahol a felhasználó igényli. Nem csak oldalfali, mennyezeti és parapet berendezéseket forgalmazunk, de az ipari célokra megfelelő, légcsatornás berendezések is megtalálhatóak a palettán.
 
Tartósság - az egész Fujitsu klíma paletta, a csúcsmodelltől az alapkészülékig, rendkívűl magas minőséget képvisel, tökéletesen megállja a helyét a legnagyobb hőségben, tartós és intenzív használat mellett is.
 
Ár - A Fujitsu sosem volt a legolcsóbb berendezések között, nem véletlenül - rendkívűl magas minőséget és értéket képvisel. Ennek ellenére az ár/érték arány tekintetében kiemelkedik más gyártók berendezéseitől!
 

A Fujitsu klíma népszerű oldalfali termékpalettája

 

ASYG09LLCE

Fujitsu ASYG07LLCE, ASYG09LLCE, ASYG12LLCE

A Fujitsu alapkészüléke. Kapható 2kW, 2,5kW, 3,4kW hűtőteljesítménnyel. Infra távirányító, penészálló szűrő, szupercsendes ventilátorfokozat, 12 órás időzítés, gazdaságos üzemmód, éjszakai üzemmód, párátlanítás, turbó üzemmód, automatikus fel-le légterelés, automata üzemmód, automatikus újraindulás áramszünet után, melegindítás fűtéskor.
 
ASYG09LMCE
Fujitsu ASYG07LMCE, ASYG09LMCE, ASYG12LMCE, ASYG14LMCE

A Fujitsu Compact névre keresztelt középkategóriás készüléke. Kapható 2kW, 2,5kW, 3,4kW és 4kW hűtőteljesítménnyel. -15 fokig képes fűteni, infra távirányító, 10°C temperálás, negatív-ion szagtalanító szűrő, políphenol apple-catechin légtisztító szűrő, szupercsendes ventilátorfokozat, alacsony zajszintű üzemmód, időzítés, gazdaságos üzemmód, éjszakai üzemmód, párátlanítás, turbó üzemmód, automatikus légterelés fel-le, automata üzemmód, automatikus újraindulás áramkimaradás után, melegindítés fűtés üzemmódban
 
 
ASYG09LUCA
Fujitsu ASYG07LUCA, ASYG09LUCA, ASYG12LUCA, ASYG14LUCA

A Fujitsu Slim, tehát keskeny, design készüléke. Kapható 2kW, 2,5kW, 3,5kW és 4,2kW hűtőteljesítménnyel. A beltéri mindösze 18,5 cm mély, így szinte teljesen rásimul a falra és a lakás díszét képezi. Gyönyörű fehér, felfele nyíló előlapja igazi látnivalót varázsol a szobába bekapcsoláskor. Infra távirányító, 10°C temperálás, negatív-ion szagtalanító szűrő, políphenol apple-catechin légtisztító szűrő, szupercsendes ventilátorfokozat, alacsony zajszintű üzemmód, időzítés, gazdaságos üzemmód, éjszakai üzemmód, párátlanítás, turbó üzemmód, automatikus légterelés fel-le, automata üzemmód, automatikus újraindulás áramkimaradás után, melegindítés fűtés üzemmódban
 
 
Fujitsu ASYG09LTCA
Fujitsu ASYG09LTCA, ASYG12LTCA

A Fujitsu csúcs kategóriás készüléke. Kapható 2,5kW, 3,5kW hűtőteljesítménnyel. Fűtésre kifejezetten optimalizálva van, akár -20 °C külsőhőmérsékletig képes fűteni. A LUCA berendezésekhez hasonlóan nyílik fel az előlapja, viszont annak enyhén ezüstös színe van.  Infra távirányító, 10°C temperálás, negatív-ion szagtalanító szűrő, políphenol apple-catechin légtisztító szűrő, szupercsendes ventilátorfokozat, alacsony zajszintű üzemmód, időzítés, gazdaságos üzemmód, éjszakai üzemmód, párátlanítás, turbó üzemmód, automatikus légterelés fel-le, automata üzemmód, automatikus újraindulás áramkimaradás után, melegindítés fűtés üzemmódban
 
Fujitsu ASYG09KGTA
Fujitsu ASYG07KGTA, ASYG09KGTA, ASYG12KGTA, ASYG14KGTA
 
A Fujitsu legújabb készüléke, ami már R32 klímagázzal üzemel. A+++ energiaosztály, Magas Seer érték 8.5, Human Sensor, Ionizátoros szűrő, Penészálló bevonatú porszűrő, Catechin szűrő, Csendes üzemmód 19dBa, Energiatakarékos funkció, Powerful (Turbó) üzemmód, Éjszakai üzemmód, Temperálás - hőntartás, Szűrőtisztítási igény kijelzése, Automatikus újraindulás áramkimaradás után, Melegindítás, Automatikus váltás hűtés és fűtés között.

 

Teljes termékpalettát, bővebb leírást, véleményeket és aktuális árakat itt talál: Fujitsu Klímák

Facebook Twitter Google+