2014-ben a Daikin csúcsmodelljét is megújította. Az Ururu Sarara FTXZ-N típusszámú klíma rengeteg egyedi funkcióval rendelkezik. Mint mindíg, a Daikin most is elöl jár a légkondícionálók fejlesztése terén.

 

A lényeges változások és újítások a tavalyi modellhez képest:

  • Intelligens technológiája a beltéri hőcserélő egy részének felhasználásával csökkenti a beltéri levegő páratartalmát anélkül, hogy a helyiség hőmérsékletét befolyásolná.
  • Automatikusan tisztuló légszűrővel rendelkezik. Egy kefe eltávolítja a port a légszűrőről, és egy könnyen elérhető dobozban gyűjti össze, amit akár ki is lehet porszívózni. A folyamatosan tisztuló szűrők stabil légáramlást tartanak fenn és körülbelül 25%-kal csökkentik az energiafogyasztást.
  • Az új, speciális lamellák a Coanda effektust kihasználva hosszabb légáramlást tesznek lehetővé, tökéletes komfortszintet biztosítva a helyiség minden sarkában.
  • Egyidejűleg szívja be a beltéri felső részéről a meleg levegőt és az alsó részéről a hidegebb levegőt és ezeknek a légáramlatoknak köszönhetően a klíma rövid idő alatt egyenletes hőmérsékletű légáramlást biztosít.
  • A távirányító megjeleníti a kültéri és beltéri hőmérsékletet és páratartalmat, valamint információt ad az aktuális energiafogyasztásról
  • Az energiahatékonyság fokozása és a környezeti hatások csökkentése érdekében egy új, R32-nek nevezett difluormetán hűtőközeget használunk. A normál R-410A hűtőközeghez képest az R32 könnyen újrahasznosítható, 68%-kal kisebb a környezeti hatása, melyet a globális felmelegedés potenciális faktorral (GWP) mérnek és az új, speciális technológiákkal együtt nagyobb hatékonyságot is nyújt. Mindent összevetve alacsony környezeti hatása az alacsonyabb áramfogyasztásban is közvetlenül megnyilvánul.
Facebook Twitter Google+