A Fujitsu nem bírta kivárni a 2018-as évet új berendezésével és úgy döntött még idén év végén piacra bocsájtja új klímáját, ami KGTA modellnév-végződést kapott.

 

Miben más ez a klíma, mint a korábbi Fujitsu készülékek? Szerencsére a Fujitsu klímáitól már megszokott minőségre számíthatunk, rettentően gazdaságos működés mellett! A készülék 2, 2.5 és 3.5 kW modellei A+++ minősítéssel büszkélkedhetnek. Ez köszönhető a Fujitsu fejlett technológiájának, és az új környezetbarát hűtőközegnek is, az R32-nek.

A készülék modellnevei az alábbiak szerint alakultak, hűtő teljesítmény szerint:

2 kW-os teljesítményben: Fujitsu ASYG07KGTA / AOYG07KGCA
2,5 kW-os teljesítményben: Fujitsu ASYG09KGTA / AOYG09KGCA
3,4 kW-os teljesítményben: Fujitsu ASYG12KGTA / AOYG12KGCA
4,2 kW-os teljesítményben: Fujitsu ASYG14KGTA / AOYG14KGCA

 

Az „ASYG” tag arra utal, hogy ez egy oldalfali beltéri egység. Az ezt követő szám a készülék BTU teljesítmény értékére vonatkozóan változik, míg az utótagban a „KGTA” a beltéri egység modellt határozza meg. A perjel után az „AOYG” tag a kültéri egység elnevezésének kezdete, a szám ismét a kültéri egység BTU értékére utal, míg a „KGCA” a kültéri egység modellének fantázianeve, cikkszáma.

 

Ahogy a Fujitsutól már megszokott, évi 2 karbantartás esetén a klímára kiterjesztett, 10 éves garanciát biztosítunk, de fontos, hogy az internetes regisztrációról sem feledkezzenek el. Ha évente egyszer kérik a klíma tisztítását, és nem kívánnak az interneten regisztrálni, akkor is 3 év garancia jár a készülékhez.

 

A klíma beltéri egységének előlapja magas fényű fehér műanyag, ami „ívesen-szögletes”, így minden környezetbe garantáltan szépen illeszkedik. Ahogy a Fujitsu ASYG09LTCA készülékeken is, az ASYG09KGTA klíma esetében is jobboldalt alul helyezkedik el a human szenzor. Ez gyakorlatilag egy mozgás/aktivitás érzékelő, hogy a készülék valóban hatékonyabban tudjon energiát megtakarítani, mint más légkondik.

 

Rettentően széleskörűen programozható az időzítőnek köszönhetően, akár egy egész heti programot is be lehet állítani, így elkerülheti a folyamatos állítgatást. Nem lenne meglepő, ha ilyen programozási lehetőség mellett elkavarodna a távirányító, bár ez sem okozhat fejfájást: a Fujitsu KGTA klímáihoz alaptartozék a kiegészítő wifi modul, így akár telefonról vagy táblagépről is vezérelhetjük a berendezést.

 

A Fujitsu ASYG07KGTA – ASYG 09KGTA – ASYG 12KGTA - ASYG12KGTA készülékek nagyon csendesek, mindössze 19 dB(A) hangnyomás szinttel üzemel a beltéri egység csendes üzemmódban. Leginkább ezt egy csendes nyári vidéki éjszaka nyugalmához lehetne hasonlítani. Persze a zajnyomás szint függ a ventilátor fokozatától is, öt beállítás közül választhatunk: automata, magas, közepes, alacsony és csendes.  Nem csak a klíma beltéri egysége csendes, hanem a kültéri egységhez is terveztek egy alacsony zajszintű üzemmódot, így a szomszédokat biztosan nem fogja zavarni. Igaz, ami igaz, bizonyos mennyiségű teljesítmény veszteséggel kell, hogy járjon ennek az üzemmódnak az aktiválása, viszont ezzel egy időben az energia fogyasztás is csökken.

 

Webáruházunkban nem csak a készülék részletes leírását, de a használati útmutatót is letölthetik. Egy klíma ami ilyen energia hatékony, természetesen H-tarifás villanyóra igénylésére is alkalmas, így a fűtési szezonban a fogyasztott áramnak csak a felét kell majd kifizetni!

 

A készülékeket itt találja:
Fujitsu ASYG07KGTA, Fujitsu ASYG09KGTA, Fujitsu ASYG12KGTA, Fujitsu ASYG14KGTA

Facebook Twitter Google+