Fujitsu klímaberendezések

 

Annak ellenére, hogy több száz klíma gyártó közül lehet választani, a piac kedvence a Fujitsu, ami az egyik legrégebbi japán klímatechnikai márka. A népszerűség oka többek között a kiváló minőség, a jó ár-érték arány, a megjelenés és a kiemelkedő terméktámogatás. A Fujitsu klímák modern megjelenésükkel az esztétikai igényeket is maradéktalanul kielégítik. Emellett széles a választék, mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő típust. Évenként 2 karbantartás mellett és internetes regisztráció esetén akár 10 éves garancia érhető el, ami szinte egyedi a piacon.

 

A Fujitsu klíma mellett szóló érvek:

 

·         Ez a márka ugyan nem tarozik a legolcsóbbak közé, viszont rendkívűl magas minőséget képvisel, és ennek tudatában a gyártó egyes készülékekre 10 év garanciát is vállal. Amennyiben mégis valamilyen meghibásodás történne, a garanciát könnyen érvényesíteni lehet, hiszen a Fujitsu termékek mögött országos szervizhálózat működik.

·         Klímaberendezések széles skálájából választhatunk: forgalmaznak split klímákat, multi split klímákat, mennyezetre szerelhető egységeket stb.

·         Az inverternek köszönhetően a készülékekre jellemző az alacsony energiafogyasztás, és a csendes működés.

·         Ezek a modern berendezések fűtésre is tökéletesen alkalmasak.

·         A Fujitsu klímák szűrőegységei is fejlettek, ennek köszönhetően pedig folyamatosan friss, egészséges levegő jut a helységekbe.

·         A sokrétű technikai eredmények ellenére a szerkezetek installálhatósága nagyon egyszerű.

·         Sok vállalkozás foglalkozik Fujitsu készülékek forgalmazásával, és ezek a cégek a beszerelést is vállalják, így nem kell nekünk szakembert keresgélnünk.

 

Fujitsu berendezésinket ide kattintva tekinthetik meg: Fujitsu klímák

A legnépszerűbb modelleket ide kattintva is elérheti:
Fujitsu ASYG12LLCE/AOYG12LLCE

Fujitsu ASYG12LMCE/AOYG12LMCE
Fujitsu ASYG12LUCA/AOYG12LUC

 

Facebook Twitter Google+